Vinterpaddling

Vinterpaddling

Vintern är den årstid då naturen med skärpa bestämmer över vad som är möjligt. Vi som paddlar kajak tar plats i ett storslaget landskap. Den plats som bjuds just idag, som vi, ödmjuka inför kyla och vind och med uppmärksamheten på klippornas skönhet, havets oändlighet och vår egen litenhet, ger oss ut i.

Paddeln är lite försiktigare, farten lugnare, gruppen lite mer samlad. Vi vilar i varandras omdöme. Vill du ut i den stora tystnaden? Dela din tid med några andra i en mindre grupp, ledd av två guider? Paddla i torrdräkt?

En kajaktur längs den svenska västkusten är ett underbart äventyr året runt. Att i tystnad glida fram och lära känna smala passager och sedan ta sig ut till mer öppet hav. Att lära känna krafterna och se skönheten i havet och naturen på riktigt nära håll.

På Slipens hotell bor du i en hyllning vi skapat till minne av en av de många personligheter, som levt sitt liv bland oss, längst ut på klipporna, där det vida havet tar sin början.

Checka in hos oss på fredagen och luta dig tillbaka, läs om ditt rums personlighet, och låt dig svepas med i historien. På kvällen väntar en härlig middag på Brygghuset, restaurangen som ligger granne med hotellet. Efter en god natts sömn står frukosten uppdukad i whiskybaren, innan det är dags att bege sig ut på kajakturen.

Efter utcheckning samlas ni vid 9.30 för packning, kaffe och påklädning. Därefter ger ni er iväg på en ca 3 timmars kajaktur med lite varmt med i termosen. Efter paddlingen väntar en stunds eftersnack och ni äter en lättare måltid tillsammans.
Vädret och issituationen avgör var ni börjar och slutar turen. Besked om startplats kommer senast 18.00 på fredagen.

Glid så ner i din kajak och lär känna havet, klipporna, dig själv och ditt sällskap.

Här samarbetar vi med Christina Ingemarsdotter från Balanspunkten i Grundsund.

Bokningsperioder

 • Vinterpaddling vissa helger i mars, med ankomst på fredag. Övrig period så är det bara skicka en förfrågan så ser vi om vi kan lösa det ;)
 • Skicka gärna en förfrågan till kontakt@slipenshotell.se
 • Det går att njuta av havet och naturen året runt!

Priser

 • Priset varierar beroende på säsong.
 • Från 2.095:- / person, ca 3 tim, inkl. paddelinstruktion och en tur med guide (vattentemperaturen över ca 15 grader).
 • Vinterpaddling: Från 2.695:- / person, ca 4 tim , med en längre genomgång av teknik, säkerhet och om kallt vatten. Därefter paddling med två guider, i torrdräkt, fika ingår.
 • Är Ni ett större sällskap eller företag, kontakta oss gärna för en offert

Villkor

Minimum på 3 personer.    

Program

 • Logi i dubbelrum
 • Bastuflotte med jacuzzi ( ingår under vinterpaddling)
 • Tvårätters middag
 • Frukostbuffé
 • Paddling (guide, kajak, paddel, flytväst, spraydeck och eventuellt torrdräkt ingår)
Slipens Hotell - Sander på Färja

BOka paket

Och få en upplevelse utöver det vanliga

Välj mellan Hummerfiske, Weekendpaket, Golfpaket och Whiskypaketet.

Kontakta oss

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Gå vidare