Covid-19

Information kring Covid- 19

Har ni öppet? Är det många som frågar just nu, och svaret är:  Ja vi har öppet!

Våra gäster och vår personals säkerhet är vår högsta prioritet så vi bevakar kontinuerligt utvecklingen och de rådande rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Vi har ju en liten fördel med att vi är det lilla hotellet med endast 12 rum, så därför blir det inga stora folksamlingar.

Här följer lite information på de åtgärder vi har gjort:

Bastuflotten

Där har vi ändrat så man inte delar sin bastutid med någon annan. Utan varje sällskap har den för sig själv. Den är dock inte i bruk under perioden 15/6- 15/8, eftersom då används platsen i gästhamnen till båtplatser istället.

Frukosten

Vi dukar upp vår buffé nästan som vanligt. Några mindre ändringar har gjorts.
Vi har även infört ” frukosttider”. Frukosten serveras mellan 8.00- 10.00 och istället för att alla skall komma samtidigt under denna tid, som det brukar bli i vanliga fall. Så frågar vi redan vid incheckning när du önska äta din frukost och på så sätt kan vi styra så det inte blir någon köbildning och inte alla till frukost samtidigt. Vi dukar inte av borden lika mycket som vi brukar,  när du sitter och äter din frukost. Allt för att låta dig sitta ifred och undvika onödig kontakt.

Restaurang Brygghuset

På Brygghuset har vi tagit bort bord och ökat avstånden mellan borden. Vi håller avstånd mellan sällskap. Köbildning undviks och därför serveras inte Brygghusets sillbuffé, utan man blir serveras sill, gubbröra, sallad och bröd vid bordet istället. All servering oavsett tid sker vid bordet. 

Man får inte sitta fler än 8 personer på samma bord.

Vi får inte servera alkohol efter kl 22.00, det medför även att vi måste stänga restaurangen kl 22.30.

För att gästerna skall kunna hålla avstånd i en ev kö in till restaurangen så är det markerat på marken på utsidan. På utsidan finns tydliga skyltar med information.

Vi har ställt ut handdesinfektion på lite olika platser, samt på alla toaletter.

Städrutiner

Vi kommer under en fortsatt period ej göra ombädd på rummen för er som bor flera nätter. Detta för att vår personal så långt det går ska kunna hålla avstånd till er gäster och ni ska känna er bekväma med att ingen är på ert rum mer än nödvändigt.  
Önskar ni toalettpapper eller nya handdukar så meddela oss. Samlingslokalen/loungen samt toaletten kommer fortsatt städas varje dag. Handsprit finns utplacerat i korridorer och allmänna utrymmen.

Vår personal och gäster

Vi i vår personal stannar hemma om vi känner av minsta lilla symptom, och givetvis förväntar vi oss att när våra gäster checkar in hos oss är helt friska. Vi har ingen inhyrd personal, utan all personal är vår egen och arbetar enligt våra satta städrutiner. 

Kontakta oss gärna om ni behöver mer info eller har funderingar över något. Vi hoppas verkligen att du känner dig trygg under din vistelse hos oss.

Vad kan ni som gäster göra?

-Hålla avstånd till andra medmänniskor vid frukost och möte i korridorer.
-Tvätta händerna ofta och noggrant.
-Respektera personalen och de regler och restriktioner vi har att följa.
-Umgås gärna och ha trevligt, prata gärna med andra MEN
med gott om avstånd till nästa.

Varmt välkomna till oss, när och hur som helst!

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Gå vidare