Om oss

Det här är Slipens Hotell

På Slipens Hotell bor du inte i ett vanligt rum. Alla våra rum har fått en helt egen personlighet, med sin alldeles speciella historia.

EN plats för nya och gamla historier

På Slipens Hotell bor du i en hyllning vi skapat till minne av en av de många personligheter, karaktärer eller kämpar som levt sitt liv bland oss här på ön, längst ut på klipporna, där det vida havet tar sin början.

Alla våra rum har fått en helt egen personlighet, med sin alldeles speciella historia. Vi vill gärna dela med oss av vårt rika kulturarv, som häruppe ofta berättas från generation till generation. Skrönor, fiskarhistorier och berättelser med en alldeles lagom dos av sanning och humor som förtäljts kring lyktan, eller i brasans sken.

Välkommen till ditt rum på Slipens Hotell.

Lägg dig en stund på sängen, läs om ditt rums personlighet, och låt dig svepas med i historien. När kvällen kommer har du kanske egna skrönor att dela med dig av kring bordet. För det är så vi gör häruppe. Vi lyssnar, tänker och berättar vidare. Om du skarvar och lägger till kanske inte gör så mycket, det blir oftast en lite bättre historia då.

Under januari och februari 2022 är både hotellet och restaurangen stängd, eftersom vi bygger om köket. Tanken är att vi öppnar upp igen i början av mars.

Incheckning sker i receptionen på Brygghuset du kan även alltid nå oss på tel 0523-22222.


Tillgänglighetsdatabasen (TD) är idag den enda databas i Sverige som erbjuder information till invånare och besökare om fysisk tillgänglighet i vardagen. TD ägs, driftas och utvecklas av Västra Götalandsregionen. Läs mer om Tillgänglighetsdatabasen

Här kan ni läsa om hur vår tillgänglighet är på Slipens Hotell och Brygghuset.


Information kring Covid- 19

Har ni öppet? Är det många som frågar just nu, och svaret är:  Ja vi har öppet!

Våra gäster och vår personals säkerhet är vår högsta prioritet så vi bevakar kontinuerligt utvecklingen och de rådande rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Vi har ju en liten fördel med att vi är det lilla hotellet med endast 12 rum, så därför blir det inga stora folksamlingar.

Här följer lite information på de åtgärder vi har gjort i nuläget:

Bastuflotten

Där har vi ändrat så man är färre personer under varje bastutid.

Den är dock inte i bruk under perioden 15/6- 15/8, eftersom då används platsen i gästhamnen till båtplatser istället.

Frukosten

Vi dukar upp vår buffé nästan som vanligt. Några mindre ändringar har gjorts. Vi har även infört ” frukosttider”. Frukosten serveras mellan 8.00- 10.00 och istället för att alla skall komma samtidigt under denna tid, som det brukar bli i vanliga fall. Så frågar vi redan vid incheckning när man önska äta sin frukost och på så sätt kan vi styra så det inte blir någon köbildning och inte så många till frukost samtidigt. Vi dukar inte av borden lika mycket som vi brukar,  när gästerna sitter och äter sin frukost. För att låta gästerna sitta ifred.

Restaurang Brygghuset

Vi förväntar oss att alla gäster som kommer till oss är friska.

Vi har ställt ut handdesinfektion på lite olika platser, samt på  toaletterna.

Städrutiner

Vi städar rummen som vanligt. Bor ni flera nätter och inte vill att vi skall göra ombädd på ert rum så är det bara att hänga ut ” stör ej lappen”.
Handsprit finns utplacerat i korridorer och allmänna utrymmen.

Vår personal och gäster

Vi i vår personal stannar hemma om vi känner av minsta lilla symptom, och givetvis förväntar vi oss att när våra gäster checkar in hos oss är helt friska. Vi har ingen inhyrd personal, utan all personal är vår egen och arbetar enligt våra satta städrutiner. 

Kontakta oss gärna om ni behöver mer info eller har funderingar över något. Vi hoppas verkligen att du känner dig trygg under din vistelse hos oss.

Varmt välkomna till oss!


Lite mer information:

Beställning och bekräftelse 
En beställning är bindande i och med att den bekräftats och du fått en bokningsbekräftelse. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via boknings-system. Vid beställningen är du skyldig att uppge namn, adress, telefonnummer, ankomst- och avresetid.

Ankomst och avresa 
Hotellrummet står till ditt förfogande från 15.00 ankomstdagen. Avresedagen måste du lämna rummet senast 11.00. Konferens och gruppdeltagare önskar vi att checka ut före klockan 10.00. Rummet är reserverat för ankomst senast kl 18.00. Kommer du senare, måste du meddela hotellet på förhand.

Avbeställning och utebliven ankomst

Avbokning skall ske via mail, och är först giltig när den är bekräftad från oss.

Har du bokat ett av våra paket kan du avboka utan kostnad upp till 7 dagar innan ankomst.

Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl 15.00 3 dagar före ankomst är det 100% i avbokningsavgift. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta dessa.

Tidig avresa och vistelse på obestämd tid 
Har du beställt för en bestämd tidsperiod men avreser tidigare får du betala samma ersättning som vid sen avbeställning. Utöver priset för den tid du vistats på hotellet betalar du för ytterligare ett dygn.

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Gå vidare