Om oss

Det här är Slipens Hotell

På Slipens Hotell bor du inte i ett vanligt rum. Alla våra rum har fått en helt egen personlighet, med sin alldeles speciella historia.

EN plats för nya och gamla historier

På Slipens Hotell bor du i en hyllning vi skapat till minne av en av de många personligheter, karaktärer eller kämpar som levt sitt liv bland oss här på ön, längst ut på klipporna, där det vida havet tar sin början.

Alla våra rum har fått en helt egen personlighet, med sin alldeles speciella historia. Vi vill gärna dela med oss av vårt rika kulturarv, som häruppe ofta berättas från generation till generation. Skrönor, fiskarhistorier och berättelser med en alldeles lagom dos av sanning och humor som förtäljts kring lyktan, eller i brasans sken.

Välkommen till ditt rum på Slipens Hotell.

Lägg dig en stund på sängen, läs om ditt rums personlighet, och låt dig svepas med i historien. När kvällen kommer har du kanske egna skrönor att dela med dig av kring bordet. För det är så vi gör häruppe. Vi lyssnar, tänker och berättar vidare. Om du skarvar och lägger till kanske inte gör så mycket, det blir oftast en lite bättre historia då.

Välkommen till Slipens Hotell och.
En plats för nya och gamla historier.

Incheckning sker i receptionen på Brygghuset du kan även alltid nå oss på tel 0523-22222.

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Gå vidare