Om oss

Det här är Slipens Hotell

På Slipens Hotell bor du inte i ett vanligt rum. Alla våra rum har fått en helt egen personlighet, med sin alldeles speciella historia.

EN plats för nya och gamla historier

På Slipens Hotell bor du i en hyllning vi skapat till minne av en av de många personligheter, karaktärer eller kämpar som levt sitt liv bland oss här på ön, längst ut på klipporna, där det vida havet tar sin början.

Alla våra rum har fått en helt egen personlighet, med sin alldeles speciella historia. Vi vill gärna dela med oss av vårt rika kulturarv, som häruppe ofta berättas från generation till generation. Skrönor, fiskarhistorier och berättelser med en alldeles lagom dos av sanning och humor som förtäljts kring lyktan, eller i brasans sken.

Välkommen till ditt rum på Slipens Hotell.

Lägg dig en stund på sängen, läs om ditt rums personlighet, och låt dig svepas med i historien. När kvällen kommer har du kanske egna skrönor att dela med dig av kring bordet. För det är så vi gör häruppe. Vi lyssnar, tänker och berättar vidare. Om du skarvar och lägger till kanske inte gör så mycket, det blir oftast en lite bättre historia då.

Slipens Hotell- En plats för nya och gamla historier.

Incheckning sker i receptionen på Brygghuset du kan även alltid nå oss på tel 0523-22222.

Lite information:

Beställning och bekräftelse 
En beställning är bindande i och med att den bekräftats och du fått en bokningsbekräftelse. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via boknings-system. Vid beställningen är du skyldig att uppge namn, adress, telefonnummer, ankomst- och avresetid.

 

Ankomst och avresa 
Hotellrummet står till ditt förfogande från 15.00 ankomstdagen. Avresedagen måste du lämna rummet senast 11.00. Konferens och gruppdeltagare önskar vi att checka ut före klockan 10.00. Rummet är reserverat för ankomst senast kl 18.00. Kommer du senare, måste du meddela hotellet på förhand.

Avbeställning och utebliven ankomst

Avbokning skall ske via mail, och är först giltig när den är bekräftad från oss.

Har du bokat ett av våra paket kan du avboka utan kostnad upp till 7 dagar innan ankomst.

Har du bokat endast logi kan avbokning ske utan kostnad även där 7 dagar  innan ankomst.

Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än 7 dagar är det 50% i avbokningsavgift, avbokar du senare än 4 dagar före ankomst är det 100% i avbokningsavgift. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta dessa.

 

Tidig avresa och vistelse på obestämd tid 
Har du beställt för en bestämd tidsperiod men avreser tidigare får du betala samma ersättning som vid sen avbeställning. Utöver priset för den tid du vistats på hotellet betalar du för ytterligare ett dygn.

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Gå vidare