Konferens

Konferens vid havet

Konferens eller möte?

Oavsett vilka utmaningar ni står inför, så är ett miljöombyte med gruppen en bra väg att gå. Så varför inte boka in en konferens på västkusten?

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver energi och nya idéer. Kanske är det de salta vindarna, de otämjda havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på hjärncellerna.

Eller så är det de storslagna vyerna som får människor att våga tänka nytt och annorlunda. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss. Boka gärna in er konferens hos oss på Slipens hotell!

Konferens i naturskön miljö

Söker du efter ett hotell i Västsverige, Bohuslän där du vill lägga er konferens? I så fall är ni  hjärtligt välkommen till oss på Slipens Hotell i Fiskebäckskil vi är det lilla hotellet som erbjuder vackra omgivningar, alltid med havet tätt inpå.

Fiskebäckskil är lugnt, vackert och avkopplande, och en idealisk plats för konferenser och möten. Kombinera gärna er konferens med någon utav våra aktiviteter och ni får en upplevelse utöver det vanliga.

Några aktiviteter

Vår bastuflotte med jacuzzi som ligger förankrad längst ut på bryggan bara några steg från hotellet brukar vara trevligt att samlas i innan middagen.

Ett annat tips är whiskyprovning 1,5 timma i vår bar som huserar över Sveriges största whiskysamling. Vi erbjuder även lite olika skaldjurssafari med kräftor, hummer eller musslor & ostron beroende på säsong. Eller varför inte kajakpaddling, det går att paddla året om. Vi har även olika guidade turer både till fots och på cykel på vår vackra ö. Önskar ni hellre några teambildande lekar/ uppdrag så ordnar vi även det. Är ni nyfikna på vilka andra aktiviteter vi erbjuder så är det bara att höra av sig till oss.

Konferensförfrågan

  • Antal rum
  • Antal rum
  • Kontaktuppgifter

  • Uppge gärna organisationsnummer och fakturaadress samt ev övriga upplysningar och önskemål om aktivitet.

 

 

Avbokning
Uteblir ni utan avbeställning eller avbeställer senare än 14 dagar innan ankomst debiteras ni 100% i avbokningsavgift. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa.

Lyckades vi inte hitta ett datum som passade den här gången?

Det finns massor av andra konferensanläggningar i vårt vackra Västsverige! På vastsverige.com hittar du bra information och inspiration.  Kika här så hittar ni flera olika förslag.

Integritetspolicy
Läs gärna mer om vår integritetspolicy här.

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Gå vidare