Konferens

Konferenshotell precis vid havet

Vår bästa tid är nu -Naturskön miljö

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver energi och nya idéer. Kanske är det de salta vindarna, de otämjda havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på hjärncellerna. Kanske är det årstidens vackra tomhet och det storslagna vyerna som får människor att våga tänka nytt och annorlunda. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss. Boka gärna in en konferens i Bohuslän!

Söker du efter ett hotell i Västsverige, Bohuslän där du vill lägga din konferens?  I så fall är ni  hjärtligt välkommen till oss på Slipens Hotell i Fiskebäckskil.

Fiskebäckskil är lugnt, vackert och avkopplande, och en idealisk plats för konferenser och möten. Kombinera med något av våra paketerbjudande och ni får en upplevelse utöver det vanliga.

Fiskebäckskil erbjuder underbara omgivningar, alltid med havet tätt inpå. Använd gärna vår bastuflotte med jacuzzi som ligger förankrad längst ut på bryggan bara några steg från hotellet. Ett annat tips är whiskyprovning 1,5 timma i vår bar som huserar över Sveriges största whiskysamling.

De bästa besluten fattas när man inte måste tänka på något annat

Att vår krog har stort fisk- och skaldjursfokus är en självklarhet. Restaurangen ligger ju precis vid havet. Vi vill vara moderna men med rötterna i det klassiskt, franska köket och framförallt i våra egna rötter av bohuslänsk husmanskost. Vi använder gärna matlagningstekniker från andra kök och kulturer som den japanska tempurafriteringen eller citrusmarinering av fisk likt ceviche från Peru, men vi använder våra egna råvaror från regionen.

Kontakta oss. Vi skräddarsyr din vistelse hos oss.

Vår bästa tid är nu!

Det är verkligen vackert i Bohuslän året om!
Klicka gärna här och läs mer om konferenser i Bohuslän under höst och vinter

Konferensförfrågan

Konferensförfrågan

  • Antal rum
  • Antal rum
  • För antal personer
  • Kontaktuppgifter

  • Uppge gärna organisationsnummer och fakturaadress samt ev övriga upplysningar och önskemål om aktivitet.

Integritetspolicy

Läs gärna mer om vår integritetspolicy här.

Avbokning

Uteblir ni utan avbeställning eller avbeställer senare än 14 dagar innan ankomst debiteras ni 100% i avbokningsavgift. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa.

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Gå vidare