Konferens

Konferenshotell precis vid havet

Är det dags för en konferens?

Oavsett vilka utmaningar ni står inför, så är ett miljöombyte med gruppen en bra väg att gå.

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver energi och nya idéer. Kanske är det de salta vindarna, de otämjda havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på hjärncellerna.

Eller så är det de storslagna vyerna som får människor att våga tänka nytt och annorlunda. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss. Boka gärna in er konferens i Bohuslän!

Konferera i naturskön miljö

Söker du efter ett hotell i Västsverige, Bohuslän där du vill lägga er konferens?  I så fall är ni  hjärtligt välkommen till oss på Slipens Hotell i Fiskebäckskil som erbjuder vackra omgivningar, alltid med havet tätt inpå

Fiskebäckskil är lugnt, vackert och avkopplande, och en idealisk plats för konferenser och möten. Kombinera med något av våra paketerbjudande och ni får en upplevelse utöver det vanliga.

Använd gärna vår bastuflotte med jacuzzi som ligger förankrad längst ut på bryggan bara några steg från hotellet. Ett annat tips är whiskyprovning 1,5 timma i vår bar som huserar över Sveriges största whiskysamling. Vi erbjuder även lite olika skaldjurssafari med kräftor, hummer eller musslor & ostron beroende på säsong. Eller varför inte lite kajakpaddling, det går att paddla året om. Vi har även olika guidade turer både till fots och på cykel på vår vackra ö. Det var lite utav de aktiviteter som vi erbjuder.

De bästa besluten fattas när man inte måste tänka på något annat

Att vår krog Brygghuset har stort fisk- och skaldjursfokus är en självklarhet. Restaurangen ligger ju precis vid havet. Vi vill vara moderna men med rötterna i det klassiskt, franska köket och framförallt i våra egna rötter av bohuslänsk husmanskost.

Konferenspaket

Ett exempel är:

  • Logi i dubbelrum
  • För & eftermiddagsfika med kaffe
  • Lunch inkl. kaffe
  • Tvårätters middag
  • Frukost

Pris: 1.585 kr/person exkl. moms.

Kontakta oss gärna så skräddarsyr vi din vistelse efter era önskemål hos oss.

Konferensförfrågan

  • Antal rum
  • Antal rum
  • Kontaktuppgifter

  • Uppge gärna organisationsnummer och fakturaadress samt ev övriga upplysningar och önskemål om aktivitet.

Hittar du inte vad du söker här hos oss? Vill du veta mer om våra kollegor i Bohuslän så kan du läsa här.

Integritetspolicy

Läs gärna mer om vår integritetspolicy här.

Avbokning

Uteblir ni utan avbeställning eller avbeställer senare än 14 dagar innan ankomst debiteras ni 100% i avbokningsavgift. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa.

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Gå vidare