Konferens

Konferenshotell precis vid havet

Naturskön miljö

Fiskebäckskil är lugnt, vackert och avkopplande, och en idealisk plats för konferenser och möten. Kombinera med något av våra paketerbjudande och ni får en upplevelse utöver det vanliga.

Fiskebäckskil erbjuder underbara omgivningar, alltid med havet tätt inpå. Använd gärna vår bastuflotte med jacuzzi som ligger förankrad längst ut på bryggan bara några steg från hotellet. Ett annat tips är whiskyprovning 1,5 timma i vår bar som huserar Sveriges största whiskysamling.

De bästa besluten fattas när man inte måste tänka på något annat

Att vår krog har stort fisk- och skaldjursfokus är en självklarhet. Restaurangen ligger ju precis vid havet. Vi vill vara moderna men med rötterna i det klassiskt, franska köket och framförallt i våra egna rötter av bohuslänsk husmanskost. Vi använder gärna matlagningstekniker från andra kök och kulturer som den japanska tempurafriteringen eller citrusmarinering av fisk likt ceviche från Peru, men vi använder våra egna råvaror från regionen.

Kontakta oss. Vi skräddarsyr din vistelse hos oss.

 

Vår bästa tid är nu!

Det är verkligen något speciellt med Bohuslän nu på hösten och vintern.

Alla vet ju att det är vackert i Fiskebäckskil på sommaren. Men även nu på hösten när det är sol och helt vindstilla ena dagen och sedan nästa dag storm med piskande regn. Hur härligt är det inte att ta en promenad och ställa sig på en klippa och se ut över havet som yr och skummar.

Kika gärna på denna film så ser ni hur vackert det är.

Klicka gärna här och läs mer om konferenser i Bohuslän under höst och vinter

 

 

Avbokning

Uteblir ni utan avbeställning eller avbeställer senare än 14 dagar innan ankomst debiteras ni 50 % i avbokningsavgift. Avbokar ni 7 dagar innan ankomst eller senare, debiteras 100% i avbokningsavgift. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa.

Varmt välkommen till Bohuslän i vinter

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Gå vidare